Bankautomaten Vlaams-Brabant

Of je nu in de bruisende steden zoals Leuven, Aarschot of Tienen bent, of in de rustige dorpen van **Vlaams-Brabant **vertoeft, het is altijd handig om te weten waar je geld kunt afhalen of storten.
Gelukkig zijn er tal van bankautomaten en bankfilialen verspreid over de hele provincie, waardoor je nooit ver hoeft te zoeken om aan je financiële behoeften te voldoen. In deze regio vind je ook enkele interessante bezienswaardigheden en historische locaties, die het ontdekken waard zijn tijdens je zoektocht naar de dichtstbijzijnde geldautomaat.


Vind een bankautomaat in één van de Oost-vlaamse steden

Aarschot, Affligem, Asse, Beersel, Begijnendijk, Bekkevoort, Bergen, Bertem, Bever, Bierbeek, Boortmeerbeek, Boutersem, Buizingen, Diest, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Geetbets, Glabbeek, Gooik, Grimbergen, Haacht, Halle, Herent, Herne, Hoegaarden, Hoeilaart, Holsbeek, Huldenberg, Kampenhout, Kapelle-Op-Den-Bos, Keerbergen, Kortenaken, Kortenberg, Kraainem, Landen, Lembeek, Lennik, Leuven, Liedekerke, Linkebeek, Linter, Londerzeel, Lubbeek, Machelen, Meise, Merchtem, Opwijk, Oud-Heverlee, Overijse, Pepingen, Roosdaal, Rotselaar, Scherpenheuvel-Zichem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Leeuw, Steenokkerzeel, Ternat, Tervuren, Tielt-Winge, Tienen, Tremelo, Vilvoorde, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Zaventem, Zemst, Zoutleeuw

Wie in het Vlaams-Brabant is en geld wilt afhalen of storten, heeft een ruime keuze aan bankautomaten. Zowel in de steden als op het platteland zijn er genoeg mogelijkheden om aan jouw financiële behoeften te voldoen.

Wie zich in Leuven bevindt, kan terecht op de Grote Markt of in de Bondgenotenlaan. Beide locaties zijn niet alleen bekend om hun bankautomaten, maar ook om hun prachtige architectuur en gezellige terrasjes. Wie graag gaat shoppen, kan terecht in de Diestsestraat of in de Brusselsestraat, waar verschillende banken gevestigd zijn.

In Tienen zijn er bankautomaten te vinden in de Leuvensestraat en de Grote Markt. Wie de stad bezoekt, kan ook een bezoek brengen aan het historische stadhuis of het Suikermuseum.

Voor wie in het pittoreske Halle is, zijn er bankautomaten te vinden op de Grote Markt en in de Basiliekstraat. De stad is vooral bekend om zijn prachtige Sint-Martinusbasiliek en het Hallerbos, dat in het voorjaar bedekt is met een paarse bloemenzee.

Een leuke anecdote over geld afhalen in Vlaams-Brabant: een man uit het dorpje Glabbeek had een nieuwe bankkaart ontvangen, maar was vergeten zijn pincode te activeren. Toen hij bij de bankautomaat stond, probeerde hij verschillende combinaties uit, maar zonder succes. Plotseling kwam er een oudere man naast hem staan die zei: “Probeer eens 1234”. De man twijfelde even, maar besloot het toch te proberen. En ja hoor, de code werkte! De oudere man glimlachte en zei: “Dat is de standaardcode, jongeman”. Dankbaar en lichtjes beschaamd bedankte de man de behulpzame vreemdeling en kon hij eindelijk zijn geld afhalen.