Uw steun maakt een wereld van verschil

Welkom op Bankautomaten.be - dé website met een volledig overzicht van alle bankautomaten in België. Wij zijn een initiatief dat tot doel heeft de toegang tot contant geld te ondersteunen, met name voor maatschappelijk kwetsbare groepen zoals ouderen en lagere-inkomensgroepen.

Onze website is volledig gebouwd op vrijwillige basis en zonder enige financiële steun. We zijn trots op wat we hebben bereikt en willen ons initiatief verder laten groeien.

U kun ons initiatief zowel gratis als betalend steunen.

Gratis ondersteunen kan op de volgende manieren:

 • Plaats een link of banner naar onze website: Een eenvoudige manier om ons te ondersteunen is door een link naar Bankautomaten.be op je eigen website te plaatsen. Hiermee help je ons om meer mensen bewust te maken van onze dienst en vergroot je de toegankelijkheid van ons platform.
  Ga naar alle links en banners
   

 • Deel via social media: Sociale media zijn krachtige hulpmiddelen om informatie te verspreiden. Door onze website te delen op platforms zoals Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn, help je ons bereik te vergroten en meer mensen te bereiken die baat kunnen hebben bij ons overzicht van bankautomaten.
  Delen op Facebook
  Delen op Twitter
  Delen op Pinterest
  Delen op LinkedIn
  Delen via email

 

 • Deel via je nieuwsbrief: Als je een nieuwsbrief hebt, kun je een artikel of aankondiging opnemen over Bankautomaten.be. Op deze manier kun je je lezers informeren over onze dienst en hen aanmoedigen om gebruik te maken van ons overzicht. Samen kunnen we ervoor zorgen dat mensen die afhankelijk zijn van contant geld altijd een bankautomaat in de buurt kunnen vinden.
  Download ons persbericht
  Download onze perskit
  Download onze studie

 

Betalend ondersteunen kan op de volgende manieren:

 • Word sponsor of partner: Als sponsor of partner krijg je de mogelijkheid om een banner te plaatsen op zowel de homepagina als de pagina met partners. Hiermee vergroot je de zichtbaarheid van je organisatie en draag je tegelijkertijd bij aan ons initiatief. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven.
 • Word adverteerder: Als adverteerder kun je aanwezig zijn op onze website met advertenties. Dit stelt je in staat om je producten, diensten of evenementen onder de aandacht te brengen van een specifiek publiek dat geïnteresseerd is in financiële dienstverlening en bankautomaten. We bieden verschillende advertentiemogelijkheden aan, variërend van banners tot gesponsorde content. Neem contact met ons op voor meer informatie over adverteren op Bankautomaten.be.

Door ons initiatief te ondersteunen, help je ons om de toegang tot contant geld te waarborgen voor degenen die het het meest nodig hebben. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor financiële inclusie in België. Bedankt voor je steun!

Neem contact met ons op via info@bankautomaten.be voor verdere vragen of om je ondersteuning aan te bieden.

Bankautomaten.be

Code Link Voorbeelden

<a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank">Vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be</a>
<a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank">bankautomaten.be</a>

600x300

vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be

Code 600x300

 <a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank"><img src="https://digileaps.be/bankautomaten/bankautomaten-banner-landscape-600.jpg" width="600" height="300" alt="vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be"/></a>

600x300

vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be

Code 600x300

 <a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank"><img src="https://digileaps.be/bankautomaten/bankautomaten-banner-landscape-600x300.jpg" width="600" height="300" alt="vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be"/></a>

728x121

vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be

Code 728x121

 <a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank"><img src="https://digileaps.be/bankautomaten/bankautomaten-banner-nl-728.jpg" width="728" height="121" alt="vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be"/></a>

Banner 600x150

vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be

Code Banner 600x150 (dubbel klikken en kopïeren)

<a href="https://bankautomaten.be/" target="_blank"><img src="https://digileaps.be/bankautomaten/bankautomaten-banner-nl.jpg" width="600" height="150" alt="vind een geldautomaat in de buurt op bankautomaten.be"/></a>