Waarom bankautomaten.be?

Description

Hoewel steeds meer betalingen in winkels in België elektronisch worden gedaan, is contant geld nog niet verdwenen uit het straatbeeld. Bij een geldautomaat kunt u nog steeds contant geld afhalen als dat nodig is.

Sommige mensen doen afhalingen een keer per week of maandelijks een groot bedrag omdat ze liever contant betalen. Er zijn ook consumenten die het elektronische betalen fijn vinden, maar alleen in noodgevallen naar een geldautomaat gaan om geld op te nemen.

Als u tot de laatste groep behoort, is het verstandig om altijd wat cash geld bij u te hebben. Zo voorkomt u vervelende situaties als u ergens alleen met uw bankkaart kunt betalen op het moment dat er een storing is.

Bankautomaten.be - wij helpen u met het vinden van een geldautomaat in de buurt

Grote banken bieden steeds meer diensten online aan. En contante betalingen en cash geldafhalingen daalden de voorbije jaren sterk. En daardoor sluiten die heel wat bankkantoren en geldautomaten.

Op plaatsen waar grote banken automaten sluiten, verschijnen nu Batopin-automaten. Batopin is een netwerk van automaten van de vier Belgische grootbanken – Belfius, KBC, BNP Paribas Fortis/Fintro en ING.

Bij bankautomaten.be hebben we het nieuwe netwerk van bankneutrale geldautomaten letterlijk in kaart gebracht. Alle nieuwe geldautomaten in België werden per stad en op een interactieve kaart verzameld.

Vind een Bancontact CASH-punt in uw buurt.

De meeste bankautomaten zullen geleidelijk vervangen worden door de nieuwe Bancontact CASH-punten. Met een betere verspreiding én beter aangepast aan het dagelijkse leven. Tegen 2024 vindt u de nieuwe geldautomaten op die locaties waar u cash geld het meeste zult nodig hebben. Handig!

Bij bankautomaten.be helpen we u graag bij het vinden dan een geldautomaat in de buurt. Gebruik onze interactieve kaart of zoek op basis van een stad naar een CASH-punt bij u in de buurt.