Bankautomaten Limburg

Wanneer je je in Limburg bevindt en geld wilt afhalen, hoef je je geen zorgen te maken. In de hele provincie zijn er tal van bankautomaten te vinden, zowel in de steden als op het platteland. Zo kan je altijd een geldautomaat vinden die aan je behoeften voldoet.


Vind een bankautomaat in één van de Limburgse steden

Alken, As, Beringen, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heers, Herk-De-Stad, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Kortessem, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Nieuwerkerken, Oudsbergen, Overpelt, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven, Zutendaal

Hasselt: In het centrum van Hasselt, rondom de Grote Markt en de Demerstraat, zijn er tal van bankautomaten te vinden. Als je toch in Hasselt bent, kan je een bezoek brengen aan de Japanse Tuin, het Modemuseum of het Jenevermuseum.

Genk: Ook in Genk vind je verspreid over het centrum verschillende bankautomaten. Bezienswaardigheden in de buurt zijn het Nationaal Park Hoge Kempen, het Openluchtmuseum Bokrijk en C-mine, een voormalige mijngebouw dat omgebouwd is tot een cultureel centrum.

Tongeren: Rondom de Grote Markt en de Maastrichterstraat in het historische centrum van Tongeren zijn er verschillende bankautomaten te vinden. Breng zeker een bezoek aan de Gallo-Romeinse musea, het Teseum of de Antiekmarkt op zondag.

Sint-Truiden: In het centrum van Sint-Truiden zijn er bankautomaten te vinden op het Sint-Maartenplein en in de buurt van de Luikerstraat. Ga zeker eens langs bij de abdij van Sint-Truiden of het kasteel van Ordingen.

Maaseik: In het centrum van Maaseik, rondom de Markt en de Bosstraat, zijn er ook verschillende bankautomaten te vinden. Een bezoek aan het Musea Maaseik of de Sint-Catharinakerk zijn zeker de moeite waard.

Een anekdote over het vinden van een bankautomaat in Limburg: Ik herinner me nog dat ik ooit in Borgloon was en dringend geld nodig had. Ik had geen idee waar ik een bankautomaat kon vinden en besloot het aan een voorbijganger te vragen. Die persoon wees me vriendelijk de weg naar een bankkantoor en bood zelfs aan om met me mee te gaan om te helpen. Zo zie je maar, de Limburgers zijn gastvrij en behulpzaam!