Bankautomaat Mechelen

Vind een geldautomaat in regio 2800

ATM of geldautomaat in Mechelen: veilig en snel geld afhalen of storten

In Mechelen zijn er verschillende bankautomaten waar je veilig en snel geld kunt afhalen of cash geld storten op jouw rekening. Er zijn vele geldautomaten beschikbaar in Mechelen, waaronder automaten van verschillende banken. Denk maar aan de bekende banken zoals KBC, Belfius, ING België, BNP Paribas Fortis, Fintro maar ook kleinere banken zoals Bpost, ABN Amro, Beobank, Argenta, Crelan, VDK Spaarbank, Delta Lloyd en AXA. De meeste (neutrale) geldautomaten in Mechelen accepteren verschillende soorten bankkaarten en creditcards en bieden de mogelijkheid om geld af te halen of te storten.

Geldafhalingen met Bancontact/Mister Cash, Visa of Mastercard

Veel geldautomaten in Mechelen accepteren geldafhalingen met Bancontact/Mister Cash, Visa of Mastercard. Bancontact is een betaalmethode die specifiek beschikbaar is in België en die gebruikt kan worden om geld af te halen of te betalen met een bankkaart. Visa en Mastercard zijn wereldwijd bekende kredietkaart merken die ook op veel geldautomaten in Mechelen maar ook Hombeek, Muizen, Hofstade, Zemst, Leest, Sint-Katelijne-Waver, Heffen, Walem, Bonheiden, Weerde kunnen worden gebruikt.
Als je geld wilt afhalen met een Bancontact-, Visa- of Mastercard-kaart, kun je naar een geldautomaat gaan en de kaart in de automaat steken. Volg vervolgens de instructies op het scherm om het geld af te halen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan het gebruik van een geldautomaat, afhankelijk van de bank of het bedrijf dat de automaat beheert.

Toerist of inwoner van Mechelen? Vind de dichtstbijzijnde automaat

Het maakt niet uit of u woont in één van de straten zoals Kronenburgstraat, Kerkstraat, Koning Albertstraat, Koningin Astridlaan, Koningin Elisabethlaan, Koningin Fabiolalaan, Koningin Paolalaan, Koningin Wilhelminastraat, Korte Nieuwstraat, Kruisstraat. En op zoek bent naar de dichtstbijzijnde bankautomaat om cash geld af te halen. Of als toerist geld moet afhalen in de buurt van een van de lokale bezienswaardigheden: Grote Markt, Brusselpoort, Melaan.
Op bankautomaten.be hebben we alle geldautomaten in de buurt verzameld op een interactieve kaart of lijst.

Filters

Postcode

Netwerk

11
Leaflet © OpenStreetMap contributors