Bankautomaten Antwerpen

Als je op zoek bent naar een bankautomaat om geld af te halen of te storten in de provincie  Antwerpen, dan hoef je je geen zorgen te maken. Er zijn namelijk tal van bankautomaten verspreid over de hele provincie, zowel in de steden als op het platteland. Of je nu in  Antwerpen,  Mechelen,  Turnhout of ergens anders in de provincie bent, er zal altijd wel een geldautomaat in de buurt zijn om aan jouw behoeften te voldoen.


Vind een bankautomaat in één van de Antwerpse steden

Aartselaar, Antwerpen, Arendonk, Baarle-Hertog, Balen, Beerse, Berlaar, Boechout, Bonheiden, Boom, Bornem, Borsbeek, Brasschaat, Brecht, Dessel, Duffel, Edegem, Essen, Geel, Grobbendonk, Heist-Op-Den-Berg, Hemiksem, Herentals, Herenthout, Herselt, Hoogstraten, Hove, Hulshout, Kalmthout, Kapellen, Kasterlee, Kontich, Laakdal, Lier, Lille, Lint, Malle, Mechelen, Meerhout, Merksplas, Mol, Mortsel, Niel, Nijlen, Olen, Oud-Turnhout, Putte, Puurs, Ranst, Ravels, Retie, Rijkevorsel, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Sint-Amands, Sint-Job-in-'t-Goor, Sint-Katelijne-Waver, Stabroek, Turnhout, Vorselaar, Vosselaar, Westerlo, Wijnegem, Willebroek, Wommelgem, Wuustwezel, Zandhoven, Zoersel, Zwijndrecht

In  Antwerpen, de grootste stad van de provincie, vind je bankautomaten op verschillende locaties. Zo kan je bijvoorbeeld terecht op de Meir, een bekende winkelstraat waar je ook verschillende bezienswaardigheden kan bewonderen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Maar ook op de Grote Markt en op het Centraal Station zijn er verschillende geldautomaten te vinden. Een leuke anekdote over geldautomaten in  Antwerpen is dat er in de wijk Zurenborg een geldautomaat te vinden is die helemaal in art nouveau-stijl is gebouwd. Deze geldautomaat is gelegen op de Dageraadplaats en is een unieke bezienswaardigheid op zich.

In de stad  Mechelen zijn er ook verschillende bankautomaten te vinden. Zo kan je terecht op de Grote Markt, waar je naast geld afhalen ook kan genieten van de prachtige historische gebouwen en het stadhuis. Ook op de Veemarkt en in de Bruul zijn er geldautomaten te vinden.

In  Turnhout kan je terecht op de Grote Markt, waar je naast geld afhalen ook kan genieten van de gezellige sfeer op het plein en de Sint-Pieterskerk kan bewonderen. Ook op de Warande, een bekend cultuurcentrum in de stad, kan je geld afhalen.

In Lier kan je bankautomaten vinden op de Grote Markt en op het Zimmerplein, waar je naast geld afhalen ook kan genieten van de mooie historische gebouwen, zoals het stadhuis en de Sint-Gummaruskerk.

Tot slot kan je in Herentals terecht op de Grote Markt en op de Nederrij, waar je naast geld afhalen ook kan genieten van de gezellige sfeer in de stad en de mooie historische gebouwen, zoals de Sint-Waldetrudiskerk.

Kortom, in de vijf grootste steden van de provincie  Antwerpen zijn er tal van bankautomaten te vinden op verschillende locaties, zodat je altijd gemakkelijk aan je geld kunt komen. Of je nu op zoek bent naar historische gebouwen, gezellige pleinen of unieke bezienswaardigheden, je vindt het allemaal in deze steden.